Camper verkopen

Om je camper veilig en snel van de hand te doen, is een erkende doorverkoper de beste optie. Dit is een onafhankelijke partij die als tussenpersoon helpt bij jouw camper verkopen. Wij Verkopen Jouw Camper is al jarenlang actief als inkoper en verkoper van campers. Ook jou kunnen we helpen bij het vinden van de juiste dealer. Er zijn inmiddels al duizenden dealers bij ons aangesloten. De verkoop gaat daarom heel vlot en met de hoogst mogelijke verkoopprijzen. Ieder campertype kan via ons doorverkocht worden vanwege het grote aantal camperdealers. Ook jij kunt dus bij ons slagen, ongeacht het merk of bouwjaar van het aangeboden voertuig.
 

Zonder zorgen je camper verkopen

Een camper verkopen is iets dat weloverwogen gedaan moet worden. Er zijn veel inkopers actief die geen eerlijke prijs geven voor campers. Bij Wij Verkopen Jouw Camper bepalen we daarom eerst de waarde via een officiële taxatie. Als onafhankelijke partij willen wij graag de beste prijs voor verkoper en inkoper bereiken. De belangen van jou als campereigenaar worden door ons dus ook gewaarborgd. Bovendien regelen we alle geld- en administratieve zaken. Nadat je contact hebt opgenomen, gaan we op zoek naar de juiste dealer. De uitbetaling kan contant of via een overboeking. Ook een RDW-vrijwaring wordt door ons geregeld. Kortom, bij ons geniet je van complete service.
 

Overzichtelijke en effectieve werkwijze

Om zaken zo snel en soepel mogelijk te regelen, werken we altijd volgens dezelfde vaste stappen. Dit is fijn voor elke betrokken partij. Onze medewerkers werken efficiënt dankzij de vaste werkwijze. Jij als klant weet precies waar je aan toe bent. Bovendien hoef je zelf erg weinig te regelen. Je hoeft alleen de camper online aan te melden. De rest regelen we voor jou. Binnen 24 uur kunnen we de verkoop al rond hebben.
 

Volg ons op social media

Copyright © 2021 - Wijkopencampers®
Alle rechten voorbehouden - The Netherlands